Post by bincanthmofitchsi on Feb 2, 2022 20:26:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Endless Fables 3: Dark Moor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Endless Fables 3: Dark Moor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo denar ▞▞▞
▞▞▞ Endless Fables 3: Dark Moor 2022 version ▞▞▞
Strašno!
Dobra igra, rad igram junaka.
Ko igra napreduje, postaja vse boljše. Veliko dobrih lastnosti.
Dobra, nenavadna igra. Temeljito uživam.
Endless Fables 3: Dark Moor - Vote Info - AStats
Endless Fables 3: Dark Moor – Aplikacije v Googlu Play
Ta igra je super, v bistvu, fantje pripravljate nekaj NAJBOLJŠIH Iger, NADALJUJTE DOBRO!!! (ps) lahko znižaš ceno, 6,99 je malo??
Lahko bi uporabila navodila za mini igre
Ta igra je super, zaenkrat še nisem dokončana, vendar mi je všeč
Všeč mi je bilo
Fantastično!!!!
Užival sem v tej igri in zgodbi. Zelo dobro narejena igra, čeprav sem želel, da bi bila daljša in malo cenejša. Lepo je imeti bonus poglavje.
Na to igro sem pomislil, ko sem igral Scarlett Mysterys, vendar je dolgočasna
Še vedno dober čas, vendar ne tako zanimiv kot prva dva. Bolje drugič.
Za drago tako izbrisano igro
Draga pri 260 Rs.... Ni prostega časa igranja, v eni dveh treh minutah zahtevajo denar.... Kako poceni.....!! ¡??
Obožujem te vrste iger, vendar je bila ta prekratka v primerjavi z drugimi, ki sem jih igral. Ne vem, če bi do celotne igre. Najprej igram demo. Torej ne tej igri. Oprosti. Mogoče, če bi bilo malo dlje.
Prenos Secret Mansion: Match 3 Quest apk ... Prenos Riddleside: Fading Legacy - Mystery match 3 puzzle apk ... Prenos Endless Fables 3: Dark Moor apk
Grafika je dobra. Veliko ugank, nekatere težke, nekatere ne, vendar so me zanimale in sem užival v igranju.
Odlična igra
Endless Fables 3: Dark Moor · 2019-04-20. Cerita Fabel · 2021-04-15. Free Audiobooks · 2017-11-22. fairy tales illustrated.
To je kul igra!!!!
Prekratko glede na ceno.
Super igra za igranje
Kratka igra tudi z bonus poglavjem. Dostojna zgodba, dostojne mini igre. Vendar sem mislil, da HOP-ji niso dovolj ostri, da bi razlikovali veliko predmetov. Želim si, da bi AM in Big Fish nehala ustvarjati igro za igro, ki nimata vsebine in zapletenosti.
Vse je dobro, vendar zelo kratka igra
Deluje zelo dobro. Zanimivo
Všeč mi je. Odlična igra
Tako kot grafika in zgodba si le želim, da bi bil demo malo daljši
Pravkar sem začel brezplačno poskusno igro, vendar lahko rečem, da je ta igra vratar. Vsekakor bom kupil celotno igro. Je zahtevno in zabavno, ne da bi bilo pretirano. Zaenkrat tako dobro.
Čudovito ustvarjena igra, všeč mi je.... postane frustrirajuće, ko se dosežek ves čas pojavlja, ali je to mogoče spremeniti v nastavitvah? Ker moram vedno počakati, da zbledijo, da nadaljujem
Lepo ... všeč mi je to
To je najkrajša igra jaz sem otrok
cena je malo previsoka, ampak na splošno super igra
Oprostite fantje, ta igra se mi ni zdela zabavna (ali celo grozljiva za grozljiv podton). Simply sta mi bila veliko bolj všeč Demon Hunter 3 in Endless Fables 2. Grafika je bila lepa in podrobna, vendar se nisem lotil igre. Igre nisem dokončal, morda jo bom kdaj v prihodnosti poskusil znova.
Grafika je smeti
nekatere uganke je zelo težko razumeti, kosi se ne premikajo
Dobra igra, vendar je video posnetek
Ni dovolj časa za poskusno igro!
Res uživam v tej igri.
Kupi Endless Fables 3: Dark Moor (Full) – Microsoft Store – sl-SI
<3 Ta igra tako zelo
Res kratka
Igral Demo
Igra mi je bila všeč, bila je zabavna in ravno dovolj zahtevna, čeprav bi lahko bila malo težja in daljša. Všeč mi je bilo ljubko bonus poglavje.
Res sem užival v tej igri