(Android/iOS) Cooking Family : Madness Restaurant Food Game petab piiramatult raha
Feb 2, 2022 20:29:48 GMT
Post by bincanthmofitchsi on Feb 2, 2022 20:29:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult raha ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game 2022 version ▞▞▞
Surve, kuid hea meelega mängida
Ma olen mängude allalaadimisel valiv. Olen proovinud palju kokandusmänge ja sageli lihtsalt installin-mängi-desinstalli. Kuid siiani on see palju parem kui eelmised toiduvalmistamismängud, mida olen proovinud. Ei desinstalli seda kohe nagu eelmisi
Rohkem lisab mängimisele häirivat
Mõnus mäng, proovi järele ja tänad mind hiljem 😌😉
See on naljamäng, kuid ei tööta korralikult
TORE
See on hea mäng, selles mängus on nii palju taset. See on nii ok, palju parem kui kokandustäht. Tõesti
Mäng on nii suur
Tere. Tänan teid selle mängu eest ja palun parandage 3. linn, mis mul on Rooma linnas. Vajutan nuppu alustan uut sõna ja ma värskendasin mängu ja ärge alustage ikkagi .... Palun parandage see varsti .... aitäh.
Tore mäng 👍👍👍👍👍 Mulle meeldib see
Tere, ma tahan lihtsalt teada, miks ma võin minna järgmisesse linna?
Väga tore mäng..ma armastan seda😊😊
Reklaamid ärritavad
Mõnus lihtne mäng👍👍
Olen nüüd kõik tasemed lõpetanud, palun arenda varsti uus riik, ma ootan, et saaksin mängida ja peagi lõpetada. Olen oma teise riigi lõpetanud ja peagi arendan ka järgmist, ootan seda. Lisatööringi mängides hakkab igav Ma tahan uut riiki ja seekord annan mulle tuff ja saadan uude riiki mõned piimatooted.
Väsinud uute tasemete ootamisest, nii et hüvasti.
Hea, aga naise oma on lihtsalt tüütu
Pole hea, see on korras😶😑
Igal tasandil on reklaame...nii palju tüütu...deinstallimata!!
Armastan mängu, kuid toidu serveerimine on veidi aeglane
Olen lõpetanud d level.of d city ja värskendasin seda, kuid ikka ei liigu, ooh palun tehke midagi
Ma läbisin kõik 65 etappi ja sain kõik võtmed, kuid see on 64 peal kinni, kui mu etapil on kõik kuldsed tähed.
Armastan seda mängu igati hea ja väga väljakutsuv.
Nii et keegi ei juhi tähelepanu halvale inglise keelele selles mängus, ma ei saa isegi aru, millised on mõned igapäevased ülesanded ja versiooniuuendused on nii kallid. Reklaame on nii palju, et pean iga kord, kui mängin, oma wifi välja lülitama.
See on sõna otseses mõttes täpselt sama, mis Cooking Dream???
Hea mäng. Lõpuks värskendati rohkemate restoranidega, kuid pärast mõne vea parandamist sai see tegelikult rohkem vigu. Alates viimasest värskendusest olenemata sellest, millisel tasemel ma klõpsan, ei tule kliendid kunagi sisse. Saate kõike süüa teha, kuid kliente pole olemas, nii et ma ei saa praegust taset lõpetada, et saada võtit järgmisele tasemele minekuks.
See on tore ja hea mäng... Aga tase 27 ja 28 on minu probleem, sest mis iganes rooga ma valmistasin, tahaksin neile anda, aga kui ma seda rooga koputan, läheb see prügikasti... Mida teha. nii et palun lahenda see probleem ...
Mul on kogutud 94/95 võtmed.. Ma juba kontrollisin ja sain kõik võtmed. Palun lahkesti abi
Olen tasemel 75
See on armas mäng, kuid valmistab ka pettumuse... seega annan 3 tärni
Mängu on tõesti lõbus mängida, mulle meeldib paigutus, kiirus ja tegelased. Kahjuks kustutasin selle reklaamide hulga tõttu, mida olete sunnitud vaatama. Ma saan aru, et mõnel mängul on reklaam ja ma nõustun sellega, kuid see on liialdatud.Pärast iga taset, mille saate eetrisse viie sekundilise reklaami, millest vabanemiseks peate kaks korda klõpsama, ma vihkasin seda kõige rohkem!!!! Seejärel surute pärast iga taset peale kalliskivide või stardipakkide müüki, mis ei muuda mängu nauditavaks ja ma sain pahaseks. 3 tärni!
Nii kena
ma tõesti naudin seda mängu. ma armastan seda mängu väga. see on mõnikord lihtne ja ka raske. Igatahes suurepärane👌
Lõbus siiani.
Suurepärane!! Mulle meeldib see mäng 👌👌👌👌👌👌 😊😊😊😊😊😊
Seda on lõbus mäng mängida 😊
Leidsin, et kõik võtmed ei saa järgmisesse restorani minna. Pean mängu desinstallima
Nüüd on mul pühaku kannatust, kuid see mäng logis mind pidevalt välja, nii et eemaldasin selle
Hästi
Suurepärane mäng, kuid ma ei taha pärast iga taset reklaame näha
Külmub 16. tasemel ja ei lähe kaugemale
Jõudsin New Delhi tasemel umbes 50. tasemele ja ootamatult, kui proovin kasutada ekraani laadimise võimendust, kuid kliente ei ilmu ja mõni üksus ei küpse. Palun öelge mulle, kuidas seda parandada, kuna ma olen just see mäng. Palun aidake
Mulle see meeldis ja ma arvan, et see on suurepärane mäng. Ainus, mis mulle ei meeldi, on see, et jõudsin 115. tasemele ja mäng ei luba mul järgmisele tasemele minna.
Täpselt nagu selle nimi, on see mäng tõesti hull, hull ja mis mitte...üsna segane kokandusmängu rakendus.
Tore mäng, aga vähe raske, mulle meeldis
Hea mäng 👍
Täiuslik armastus toiduvalmistamise pere hullus!!!
Siiani tõesti lõbus mäng