Post by bincanthmofitchsi on Feb 2, 2022 20:57:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе ресурсе ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - Food Chef 2022 version ▞▞▞
Веома добра игрица и дајем 5
Свидела ми се игра, немам примедби, прегледао сам је и потпуно уживао. Уживао сам јер ме нисам отежавао као друге игре, волео бих да видим још оваквих игара
Свиђа ми се ово је дошло само због преузимања зашто ви људи не можете да га преузмете заједно даћу му 5 звездица али само због преузимања са мојим подацима
Мрзим ову игру зашто да преузимам било који ниво 😞 иритира 😡 ово не заслужује никакву звездицу 😞
Није довољно изазовно и постаје досадно јер нема правих подстицаја
Мишеви
Заиста волим ову игру
Није лоше
Гуноор Хвала
Заиста је добар. Волим га
Постоји добро искуство, али постоји проблем што после 300 нивоа постоји само бонус ниво или ништа више нивоа у овој игри, молимо да повећате нивое
Једноставно је, заиста глатко. Свиђа ми се како су клијенти реаговали, као што су рекли „здраво“, „хеј“ и још много тога. 🤣 морате преузети игру ако желите да убијете досаду или ако желите да се опустите. Заиста ми се допало. 💛💛💛💛💛
Тако ми се свиђа то је игра постављена коју сам тражио годинама. Нема других игара као што је то. Заиста бих волео да можете сами да извршите надоградњу. И да му је потребан конзистентнији концепт, превише се пребацује између сцена што одузима узбуђење. Треба вам програм награђивања више анимација, надоградње ликова, графика је одлична идеја је одлична. Само изгледа јефтино направљено. Укључите ове мале ствари и ово је игра са 5 звездица
Добра игра. Фаст. Неколико кратких огласа који нису претерано компликовани
Свиђа ми се ова игра 😍😍😍😍😍
најбоља игра икада 💕💕💞💞💕
Много волим да кувам кафић
Игра одбија да се отвори на мом телефону, урадите нешто по том питању
Смешно и енергично
Волим да је тако забавно играти
У реду, али када достигнете неки ниво, он тражи податке
Ова игра кувања се разликује од осталих које сам покушао да волим ову игру мислим да ћу је задржати на свом телефону, хвала свима што сте направили ову игру и наставите са добрим радом😊
Баш као и ваше друге игре за кување, и ова је добра. Уживао сам до сада. Само што су аранжмани за столове мало претрпани, понекад погрешно кликнем на прави сто или не могу да узмем храну. Осим тога, све изгледа лепо 👍🏻
Хвала вама и остатку Индије и вратићу се на посао
Најгора игра икада
Лепа игра јако ми се свиђа ова игрица Када ми досади играм ову игру
Игра је одлична
Када смо преузели, то је била офлајн игра, али касније је свакој игри био потребан интернет
Ово је веома лепа игра. Много волим ову игру .....😍😍😍😍
Ово су најбоље игре
Кување кафеа је веома лепа и лепа игра. 😊😊😊
Ово је веома добра игра и лепа
У реду
Фрустрирајуће је што сам морао да стављам своје податке само да бих играо игру, мислим да ћу је избрисати што је пре могуће 😡 😡